Alles aus liebe

Hejsan hoppsan!

Jag har lyst med min frånvaro för att jag har varit i Schweiz och Denise har med största sannolikhet tröttnat på det här. Jag däremot, tycker fortfarande att det är roligt att skriva små inlägg om vad jag hittar på och det är ju i alla fall några som klickar in här och läser det :).

Nåväl, jag hade en satans bra vecka i finfina Zürich. Vi åkte bland annat till Europa-park (Europas största nöjesfält) och fick begäret efter kittel i magen stillat. Det blev en del köande (jag brände mig lite i solen, som vanligt) men det var det värt och jag hade gratis inträde med Lisebergskortet. Det konstiga och fantastiska var att inträdet kostade mer än själva kortet. Man skulle nästan kunna säga att jag gick med vinst. Typ. Bra var det i alla fall!

På lördagmorgonen hade Markus syster ett zumbapass på ett utomhusbad och efter lite övertalning fick jag honom att också delta. Vi var inte bäst men verkligen inte sämst och hade extremt kul när vi försökte röra våra höfter lika snyggt som ledarna. Svettigt och väldigt jobbigt. Inga lugna låtar där.

Veckan flög förbi och snart var det dags att åka hem igen. Ledsamt såklart, men jag hade en riktigt stor sak att se fram emot hemma: Where the action is. Otroligt bra dag! Allt var så fint trots att solen gassade framför scenerna och att benen värkte. Höjdpunkterna var The Ark och Brandon Flowers. The Ark mest för att hela den enorma publiken var så engagerad och för att det kändes i hela kroppen när introt till Calleth you cometh I började.  Brandon Flowers för att han såg så pojkaktigt glad ut, sjöng fantastiskt och för att han gjorde Denise så lycklig. Annars var Sahara Hotnights coola, Royal republic röjiga och Serenades svalt vackra.

Nu ska jag återgå till att inte göra någonting.


//Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0