True shit.

Jag och Elena satt och försökte knåpa ihop ett sånghäfte till vår logoped- och audionomstudentfest. Logopedsångerna fick vi gratis genom ett gammalt häfte men audionomsånger var det värre med. Vi lade pannan i djupa veck, slog våra kloka huvuden ihop och funderade på vad en audionom egentligen gör och hur man man skriva om det på ett trevligt och skojigt sätt.

Jag: Åååh, vad svårt det här är!
Elena: Ja... de skulle ha blivit logopeder i stället.

Vi köpte även fina hattar idag till detta tillfälle eftersom det är cirkustema. 
Markus sa att han tyckte att jag såg dum ut i hatten. Jag sa att jag ser cool och sexig ut. Vi vet ju alla vem som har rätt.

// Martina

Vi kanske lider av samma sak.

Igår var jag på Gretas och kollade på melodifestivalen med Eleonor. Det var väldigt skoj. Kalla mig fånig men den låt som verkligen fastnade i mitt huvud var den som kom sist. Jag vet att texten är halvdan, att sången bitvis är sur, att hela hon känns som en dålig kopia av Veronica Maggio och att det antagligen bara är jag och ett tusental 6-åriga flickor som gillade det men bryr mig inte. Jag tycker framförallt att titeln är genialisk och som gjord för att skriksjungas på småtimmarna med dimmig blick. 

 

Den här kvällen hängde jag med Therese och därför borde ni vara avundsjuka på mig.

//Martina

 


Graderna sjunker så fort överallt.

Idag, i väntan på att Therese skulle sluta så att vi kunde gymma, var Sofia snäll nog att släppa in mig i sitt hem. Jag slapp alltså frysa ihjäl någonstans i Johanneberg. Det hade varit ett tragiskt öde. Tur att Sofia är godhjärtad! Vi pratade lite, åt mellis och jag kollade Egoinas blogg som vanligt och läste detta inlägg. För den som inte orkar klicka på länken kan jag berätta att inlägget handlade om ett mejl som hon hade fått med en uppmaning:

Pick up the nearest book to you.
Turn to page 45.
The first sentence describes your sex life in 2012.

Min närmaste bok var Du äger! av Mia Törnblom och på sida 45 såg det ut såhär:

Fruktansvärt roligt om du frågar mig.

 

Idag fick vi, förutom att kolla varandra i munnen, testa hur det är att dricka förtjockat vatten (personer med sväljsvårigheter har oftast lättare att svälja saker som flyter lite trögare och får genom förtjockning inte dryck i luftstrupen). Upplevelsen var mindre trevlig. Saft däremot var ungefär som kräm och alltså gott.

Hej då!

//Martina


RSS 2.0