Build me up, buttercup.

Hej världen!

Ännu en vecka har kommit och nästan gått. Det är fint när tiden går snabbt tycker jag. I alla fall när man har saker att se fram emot och det har jag må ni tro. Jag är ju en sådan person som har väldigt svårt att leva i nuet.

Igår var jag ute och slog klackarna i taket med mina festisar Denise och Therese. Vi hade det himla kul och skrattade en del åt alla spännande människor som hittar ut ur sina grottor på lördagkvällarna. Som en snubbe som blev utslängd när vi skulle gå in, ställde sig bakom oss och vinglade, lutade sig mot våra ryggar och sluddrade fram ett "tittar ni också på big brother 24 eller?".

Idag var jag allmänt uttråkad efter att ha ägnat några minuter åt en skoluppgift men som tur var ville Eleonor leka med mig. Vi promenerade bort till Eriksberg, satt och tittade på vattnet och kände lukten av hav. Sedan gick vi hem till henne och drack varm choklad. Alltså blev en söndag som hade kunnat bli dödstrist riktigt trevlig. Eleonor är dessutom ungefär den enda personen jag känner som både kan äta lika mycket kakor som jag och gillar skidåkning på samma nivå som jag. Jag älskar att jag äntligen har en tv så jag kan slötitta på den sport som jag vill se.

Puss!


When I turn my power on I will go electric.

Hallo Leute!

I lördags var det cirkusfest på Hvillan och till vår stora lycka kom det en hel del folk och de flesta hade gått in rejält för det här med utklädnad. Den bästa av alla hade en egensydd häst runt midjan där hennes egna ben var hästens framben. Hon kunde inte sitta på en stol med ryggstöd så hon hade fått be oss i förväg att ordna fram en pall. Fantastiskt! Vi åt, sjöng, quizade (undertecknad var i det sista fallet både en av skaparna till quizet och betänktetidsmusik-play-och-paus-tryckare, så begåvad är jag) och när klockan blev natt drog vi upp volymen och dansade. Det tappra gänget från kurs XXIII (alltså vi) ägde såklart dansgolvet från början till slut och varvade med att snurra ut i köket och fixa med disken. Inte ens att städa efteråt var tråkigt.

På vägen hem hade jag fortfarande min fina hatt på mig och plötsligt kom det fram en något överförfriskad ung man och frågade:
"Duuu, får jag köpa din hatt i flera olika färger för 3 kr?"
Jag: "Nej!" jag menar, hatten hade vid det laget både ekonomiskt och affektionsvärde som överskred 3 kr med råge och ska man vara noga hade min hatt egentligen ingen färg alls.
"FITTA OCKSÅ!" skrek den unge mannen.
"KUK OCKSÅ!" skrek jag.
"NEJ! Kuk är äckligt. Fitta är det mest underbara som finns!" skrek han då och slog ut med armarna. Man kan ju fråga sig varför han då först fick det att framstå som någonting dåligt. Fast jag kanske missuppfattade. Det är ju möjligt att han inte alls ville köpa hatten och sa ungefär "Superniceawesome, också!" när jag inte ville sälja den. Jag är inte så down with the tugg bland Göteborgs gymnasiekillar. 

I morgon är tenta och sedan är det mys med Denise och Therese.Tjingeling!

Buffalo blues.

Hejhej!

I morgon är det dags för cirkusfesten som jag är med och arrangerar. Det ska bli himla skoj att klä ut sig lite och träffa folk från de andra klasserna. Igår var vi hemma hos min klasskompis tillika festkommitékollega Maja och pysslade med färgglada papper. Vi tyckte alla att det var kul att klippa och klistra lite för det kändes som att gå på dagis igen.

På tisdag har vi tenta i personlighetspsykologi så efter en sväng med cyklarna till Backaplan för att införskaffa förnödenheter och alkohol satte jag och Elena oss i mitt kök med böckerna i högsta hugg. Det är väldigt intressant med psykologi och utan att vi visste ordet av hade vi pluggat nonstop i tre timmar (nåväl, några pauser för skvaller blev det allt). Annars brukar vi dunka huvudena i bordet och kolla facebook stup i kvarten efter ja, en kvart. Vi ska nog klara den här tentan med.

Jag och min påse Maltesers flyger solo i kväll för Denise är i Stockholm så jag kollar på friidrotts-vm på min tv som jag har fått adoptera (snarare köpa) av Elena och myser.

I morgon bitti tänkte jag släpa ut mina pronerande fötter på en löprunda. Jag vill inte komma ur mitt flow bara för att det vankas festligheter. Håll tummarna för att min delay of gratification funkar bra.

Tjingeling!

//Martina

Don't touch me - just fix me.

Jag måste citera Eleonor: Ingen jävla banan i Globen. Skönt!

Jag blev biten i fingret på jobbet idag. Yes, living the dream!

Nåväl, det var en bra dag ändå. Denise frågade om jag hade lust att äta det som hon eventuellt skulle baka. OM jag hade! Den kvinnan är speciell! Hon shakeade dessutom rooompan till Sean Banans låt riktigt ordentligt och jag reciterade sedan texten med inlevelse a la Thorsten Flinck för henne medan hon färgade håret. Standard.

För några dagar drömde jag att Hanna Widerstedt var min bortadopterade syster. Det var den värsta mardrömen på länge. Tänk att dela gener med henne.

Efter det här väldigt random inlägget säger jag god natt!

//Martina

RSS 2.0