Telegraph road.

Idag njuter jag av att känna mig förhållandevis frisk. Visst knaprar jag alvedon(-liknande preparat) men jag känner mig inte så förbannat trött längre. Winning! Som Malin och jag konstaterade idag passade det ändå helt okej att vara sjuk nu för då kanske man får den stora äran att vara frisk i februari när det blir lite ledigt *peppar, peppar, ta i trä*.

Vår föreläsare hade blivit magsjuk idag så alla logopedstudenter som hade släpat sig till Hälsovetarbacken för att vara där 08.00 (nästan alla, vad det verkade) fick vackert släpa sig hem igen. När den initiala irritationen hade lagt sig kändes det faktiskt ganska fint att ha kommit upp och ha en hel dag framför sig. Först satt vi och pluggade en stund (även om undertecknad antagligen pluggade minst av alla) och sedan drog jag och Elena till Stadium som hade rabatt för alla Friskismedlemmar. Det blev ett par nya träningsskor till mig för en tredjedel av originalpriset. Mina gamla träningsskor blev såklart ledsa och nästan skrek "Älskar du oss inte längre? Vi har ju hållit oss så fina i alla år och ändå byter du bort oss mot yngre förmågor!". Sorgligt men jag har hört att man ska byta träningsskor varje år och mina har minst fyra år på nacken.

Om jag hade haft en matblogg kanske jag hade skrivit om att jag gjorde en relativt god ostsås till lunch. Den bestod av crème fraiche, ica basic-ost, lite ädelost, salt och peppar. Okej, den blev inte jättegod men om man går efter min ledstjärna hellre snabbt än bra var det väldigt lyckat.

//Martina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0