Baby, I go: OH MY GOD!

Igår åkte Carolinen hem efter några dagars vistelse hos oss. Satan i gatan vad roligt det var att ha henne här. Det kändes som att vi också hade semester. Livet känns bra när man kan sitta på golvet i köket och spela spel på mobilen medan ens ena vän gör en power point med de snyggaste män hon vet och den andra läser högt från Damn you Auto correct och man skrattar så att man nästan ligger dubbelvikt. Dessutom får man mycket kramar när man träffar på Carro och det är ju alltid trevligt.

I helgen var jag, Elena och Eleonor och nördade till det ordentligt på Röstforum Västs årsmöte. Två dagar av föreläsningar om rösten och massor av fika. Vi fick bland annat lära oss varför djur inte kan prata och se ett superbra uppträdande av en kvinna som föddes som pojke. Självklart hade vi lite galna röstövningar också. Det kändes lite som att vara med i en konstig men härlig sekt att stå och säga bizarra saker med sitt bästa magstöd.

På lördagkvällen såg vi Royal Republic Sticky fingers. När de väl satte igång var de väldigt roliga att se. De hade en sådan sjuk energi att de kändes som fyra barn med ADHD som samtidigt hade tagit starka droger. Dock var det först två timmar efter utsatt tid som de klev ut på scenen. Vi var måttligt roade över att behöva vänta så länge. Jag och en spanjor enades i vreden och han upplyste mig om att ifall det hade varit i Spanien så hade alla buat och kastat flaskor på dem. Lite skillnad i temperament där. Vi lärde oss en hel del den kvällen och en av de sakerna var att man inte ska ha analsex i rymden. Så, då vet ni det! Inte värt att prova alltså.


En favorit från helgen.
//Martina

Kommentarer
Postat av: Denise

UNDERBAR HELG! (så underbar att den förtjänar alla STORA bokstäver i hela världen!)Och damnyouautocorrect.com är bara bäst!!!

2011-04-14 @ 20:16:03
URL: http://detheterintetjex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0