Alla dessa huvudbonader.

Trots att vi missade förra veckans avsnitt av Mauros och Pluras kök gick inte världen under för det. Vi kunde nämligen åtnjuta det på det världsomspännande kommunikationshjälpmedlet Internet. Den här gången var den ena gästen Gustaf Skarsgård. Vi tycker ungefär att han är det sexigaste som går i ett par skor. Lyckan visste inga gränser!

Gäster:

Tova Magnusson och Gustaf Skarsgård.

Mat:
Förrätt: Tapas
Varmrätt: Skaldjurspaella
Efterrätt: Spansk ost med egen marmelad
Förutom att de envisades med att kalla paellan för paelljan så verkade maten god. Nu är vi tyvärr inte så förtjusta i ost men om man har den böjelsen var säkert middagen en fullpoängare.

Stämning:
På det hela taget var den mycket bättre än i förra avsnittet. Alla verkade avslappnade och glada. Vinet flödade även denna gång och det kan ha varit en bidragande orsak. Vi såg allt hur du pimplade, Gustaf!

Roligast:
När Gustaf dödade humrarna och gjorde korstecknet och när Mauro gjorde en mycket talande imitation av dialogen i svensk film. "Det här är Johan. Han är sjuk. Han behöver vård!" som sas ytterst överartikulerat och med kommentaren "Vem pratar så?". Vi skrattade även gott när Gustaf gjorde jämförelser med dokusåpan Mammas pojkar som det verkade som att han hade tittat på ganska frekvent.

Kvällens huvudbonader:
Inte nog med att Plura gjorde entré med bar överkropp och sombrero (på huvudet, tänk inget annat!), Mauro hade dessutom flera olika mössor som fick hans huvud att framstå som äggformat. Gustaf hade, som vanligt, en mössa som för att understryka hur svår han är och att dölja det höga hårfästet.


Tyvärr är det inte så lätt att hitta en bild som gör honom rättvisa...

// Denise & Martina

Kommentarer
Postat av: Frida

Haha, ni två är minsann för roliga. ;)Hoppas ni har det fabulöst bra! <3

2011-02-04 @ 09:35:42
URL: http://fridolijna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0